Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MoveUp Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Mutari sedii firme
99 lei
Brand
MoveUp - Mutari Firme
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Trebuie sa muti sediul firmei rapid si sigur? Firma MoveUp iti pune la dispozitie o echipa specializata in operatiuni de Mutari Firme/ Mutari Corporate.
Garantam siguranta bunurilor mutate si confidentialitatea informatiilor!

Experienta dobandita in cei peste 9 ani de activitate ne confera o viziune aplicata profesionist fiecarei operatiuni logistice. Fiecare etapa a procesului de mutare este atent supravegheata si i se acorda atentie deosebita. Primul pas spre o mutare reusita a unei firme este planificarea.

Evaluare costurilor este gratuita si se face la sediul/adresa dumneavoastra sau telefonic. Dupa acceptarea ofertei se va face un studiu de pre-mutare.

Acesta va contine informatii esentiale in elaborarea planului de mutare si anume: aproximarea volumului mobilierului si obiectelor mutate, necesitatea dezasamblarii, materiale necesare pentru ambalare, impachetare si protectie, caile de acces, existenta liftului, etajul de pleacare si destinatie, existenta obiecteleor grele (piane, pianine, seifuri etc.) sau fragile (oglinzi, sticla, etc.) si personal necesar pentru manipulare.

Mutarile corporative sunt misiuni critice intotdeauna. Firma MoveUp asigura un timp cat mai mic de mutare. Incercam totodata sa mentinem in functiune activitatea firmei pe timpul operatiunii.

Personalul nostru este bine instruit si va incerca sa diminueze pierderile cauzate de mutarea firmei. Business-ul trebuie sa functioneze in limite decente pentru a asigura un flux continuu.

Serviciul de Mutari Corporate se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Toate operatiunile logistice sunt monitorizate si se fac doar pe baza de contract, bon fiscal, respectiv factura si chitanta fiscala.

Apeleaza acum la serviciile noastre !
Tel: 0732 025 355

MoveUp – Making your move easy!
Din Gura in Gura
Alte Produse